top of page

Om oss

På Preventivmedel.com samlar vi ett selekterat urval av information och fakta kring produkter och metoder som reglerar, kartlägger, hanterar eller stimulerar fertiliteten på olika sätt. Vi kan även publicera märkta annonser från betalande företag på valda delar av sajten.

Innehållet på denna sida tillhandahålls enbart i informationssyfte. Urvalet är utvalt och därmed kan det finnas metoder och produkter som inte omnämns.
 
Vi vill också betona att informationen inte kan ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnostisering samt behandling. Vi tar inte ansvar för att eventuellt inkorrekt, eller missuppfattad information på denna sida åsamkat någon skada, oönskad graviditet eller sjukdom.

Ta alltid kontakt med din barnmorska, gynekolog eller läkare om du är osäker, men kom ihåg att vilken metod du använder är ditt beslut. 

Preventivmedel.com drivs av det svenska medicintekniska bolaget Solann AB.

Om du vill komma i kontakt med oss kan du fylla i formuläret nedan. Hör av dig om du hittar information som du tror är felaktig eller om du har frågor. Vi hjälper dig gärna!

 Kontakta oss                                          

Tack! Meddelande skickat. Vi svarar vanligtvis inom 1-3 dagar.

bottom of page