OM OSS

Preventivmedel & fertilitet samlar vi ett selekterat urval av information och fakta kring produkter och metoder som reglerar, kartlägger, hanterar eller stimulerar fertiliteten på olika sätt. Vi publicerar även märkta annonser från betalande företag på valda delar av sajten.

Innehållet på denna sida tillhandahålls enbart i informationssyfte och urvalet är utvalt och därmed finns det alltid metoder och produkter som inte omnämns. Vi vill också betona att informationen inte kan ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnostisering samt behandling. Vi tar inte ansvar för att eventuellt inkorrekt, eller missuppfattad information på denna sida åsamkat någon skada, oönskad graviditet eller sjukdom.

Ta alltid kontakt med din barnmorska, gynekolog eller läkare om du är osäker.

Preventivmedel & fertilitet drivs av hälsoföretaget TMM Ventures AB, som i över tio år arbetat för att lyfta kvinnohälsofrågor. TMM Ventures AB var ett av de första aktörerna att introducera p-datorn (Lady-Comp, Pearly och Daysy) på den svenska marknaden. De introducerade även tampongen Beppy för att komplettera och utmana den befintliga mensskyddsmarknaden.

Genom år av samarbeten med andra aktörer inom branschen för fertilitet och kvinnohälsa, har TMM Ventures AB gemensamt arbetat för att öka kunskapen i ämnet både gentemot sjukvårdspersonal som mot privatpersoner.

Vår mission

Vårt motto på TMM Ventures har alltid varit att kunskap är makt. Att alla är olika. Alla har olika behov och livssituationer. Med fler seriösa alternativ på marknaden, tillgång till mer kunskap, tillgång till fler produkter och metoder kan vi hjälpa dig att få ett bättre beslutsunderlag.

Valet är ditt och vi kommer fortsätta att jobba för att alternativen skall bli fler och informationen mer tillgänglig.

TMM Ventures AB
www.tmmventures.se
info(at)preventivmedel.com

Postadress:Tranesvägen 37, Tomelilla
Momsregistreringsnummer: SE556873342101